Design Inspiration

Homeowners from London wanted to update this unique home steps from Vail Village. The house felt dark and not representative of the couple’s sophisticated tastes. The living space is very large and they needed to create more intimate spaces to promote togetherness for their family of four. Incorporating the high ceiling, wall of windows with large chandelier orbs helped to create the comfortable feel of the home. Combing woods, mixed metals and textured fabrics helps give the house a luxurious, yet tranquil, feel. We chose specific art pieces that were significant and added to their already great collection. The home feels like a cozy ski chalet in a quaint mountain village.

  • Classic | Welcoming | Artful
Slifer Design - Design InspirationSlifer Design - Design InspirationSlifer Design - Design InspirationSlifer Design - Design InspirationSlifer Design - Design Inspiration

5,800

sq ft

4

bedrooms

About the Area

Vail, CO

354"

Average Snowfall

8,150 ft

Elevation

Feeling Inspired?

Start Your Project