Ascent

Avon, CO

Description

We transformed this large public space into several smaller, inviting areas to create a gathering area for homeowners. This previously dark room was lightened with functional, cool new lighting fixtures, updated the carpeting and varied, intriguing, colorful artwork. The end result is an inviting and playful space with one-of-a-kind artisanal touches.

  • Warm | Rustic | Playful

4,000

square feet

The focal point is a new fused glass chandelier, accented by the subtle lure of a white linear stone fireplace as well as a metal art collage over the sofa. Working with a local artisan, we created an artistic interpretation of layers of trees.
  • Design Overview
  • Ascent
  • Avon, CO

Feeling Inspired?

Start Your Project

Want to be in the know?

Sign up for our newsletter