Vail Ski Chalet

Vail, CO

Description

It was time to update this unique home steps from Vail Village. The living space is very large so we created more intimate spaces to gather. Incorporating the high ceiling, wall of windows with large chandelier orbs gave the home a comfortable feel. Combining woods, mixed metals and textured fabrics makes the home luxurious and tranquil. We added specific art pieces to their already extensive collection. Now, the home feels like a cozy ski chalet in a quaint mountain village.

  • Classic | Welcoming | Tranquil

5,800

square feet

4

bedrooms

“The palette was very simple but elegant and textural. It was really fun to see the transformation. The transformation was very dramatic.”
  • Client Overview
  • Vail Ski Chalet
  • Vail, CO

Feeling Inspired?

Start Your Project

Want to be in the know?

Sign up for our newsletter